Sot shkrimtari i madh Ismail Kadare shpallet Qytetar Nderi i Tetovës

0

Sot shkrimtari i njohur shqiptar Ismail Kadare do të shpallet Qytetar Nderi i Tetovës.
Manifestimi do të zhvillohet në Hotel Merkur ora 10:00.

Me 28 Tetor këshilltarët unanimisht, 31 këshilltarët votuan pro këtij vendimi që shkritmari i madh të jetë “Qytetar Nderi” i Tetovës.

 

“Ndër pikat e seancës së katërt që u miratua ishte edhe pika që shkrimtari i njohur shqiptar dhe ndërkombëtar Ismail Kadare të shpallet Qytetar Nderi i Tetovës”, është shprehur Besar Durmishi, kryetar i Këshillit të Komunës me 28 tetor të këtij viti.

Ndryshe çdo kryetar i komunës së Tetovës ka shpallur “Qytetar Nderi” figura të njohura të fusha të ndryshme, siç është Rifat Jashari, Ramush Haradinaj, Stipe Mesiq, Tanja Fajon dhe disa të tjerë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *