Ahmeti në Shipkovic: Flamuri shqiptar u vadit me gjak, asnjëherë nuk është përkulur

0

Kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmeti nga Shipkovica ka uruar 28 nëntorin të gjithë shqiptarëve duke thënë se flamuri i shqiptarëve asnjëherë nuk është përkulur.

Ai falënderoi nënat po edhe të gjithë banorët e Shipkovicës që ushqyen ushtarët e UÇK-së. Shtoi se flamuri asnjëherë nuk përkulet sepse është ujitur me gjak.

“Ky flamur nuk ulet e përkulet sepse u vadit dhe u ngrit edhe me gjakun e Xhemil Abdurahmanit. Mërgata shqiptare është dëshmuar në vazhdimsi se është e lidhur me tokën arbrore.

Ka ndihmuar Ushtrinë Çlirimatre Kombëtare dhe Ushtrinë Çlirimtare të Kosovës dhe atë të Preshevës e Medvegjës.

Simbolika është ashtu siç e furnizuan me mjete të punës, po ja ngrisin edhe një përmendore në përkujtim të gjakut të tij, në përkujtim të flamurit. Ky flamur në fushën e tij të kuqe, e ka edhe gjakun e Xhemilit. Lavdi e përjetshme”, deklaroi Ahmeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *