Mariçiq: I filluam negociatat në vitin 2022 dhe presim t’i përfundojmë në vitin 2030 (video)

Zëvendëskryeministri i ngarkuar për çështje evropiane, Bojan Mariçiq, ka thënë mbrëmë në emisionin “Click Plus” në TV21 se

këtë vit kemi filluar negociatat me Bashkimin Evropian dhe pret që ato të përfundojnë në vitin 2030.

“Shqetësimi ynë është të kompensojmë këtë kohë të humbur prej 17 vitesh”, tha Mariçiq.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *