Po ndodh për herë të parë në Tetovë, Kasami shtron me asfalt të ri rrugë për një ditë

0

Kryetari i Tetovës Bilall Kasami po vazhdon me realizimin e premtimeve, sot, në të njëjtën kohë janë zhvilluar punimet në tri rrugë të ndryshme. Në Bulevardin “Bllagoja Toska” ka vazhduar asfaltimi i tërësishëm i Bulevardit, kështu Kasami po realizon njërin nga premtimet e tij gjatë këtij mandatit.

Përderisa po asfaltohet bukevardi, Kasami po përkujdeset edhe për rrugët tjera të qytetit, në rrugën Nikolla Teslla ka filluar asafltimi apo shtresa e parë në këtë zonë, kanalizim fekal dhe atmosferik, vendosja e rrjetit të ri të ujësjellësit, trotuare të reja si dhe ndriçim publik LED.

Gjatë premtimeve të Kasamit ka qenë rregullimi i indrastrukturës së qytetit, poashtu dje dhe sot është punuar në mënyrë intenzive edhe tek rruga e cila ishte më e shkatërruar e qytetit. Rruga nga Xhamia e Saatit deri tek Çarshia e Epërme, kjo rrugë ishte lënë në harresë nga udhëheqësitë paraprake. Ndërsa Kasami në 1 vjet po arrinë të prek të gjithë qytetin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *