Bela: Bekim Salihu duhet ti lërë pallavrat

0

Shkruan :Valon Bela

Bekim Salihu duhet ti lërë pallavrat. Me të marrë postin e Ministrit pensionon personin L. Saviç, që nënshkroi për licencat e vajit të kanabisit. Jo vetëm kaq por ka edhe humbje të dokumentacionit. A po tentohet të fshihen gjurmët e krimit ?

Ore çun, mbi 80 licenca të miratuara në këtë shtet të vogël dhe ti po mbulon krimin dhe korrupsionin e që n’fakt je ti dhe ajo partia yte që na keni lodh se po futeni për ta luftuar atë.

Ndryshe 500 milionë euro është vlera e vajit të kanabisit që eksportohet nga RMV nëpër shtetet e Bashkimit Evropian.

 

As vet BE-ja me 28 shtetet e saj nuk ka lëshuar mbi 80 licenca prandaj edhe ajo vet ka reaguar.

Alo Frankfurt, dëgjohemi ?!

#dorëheqje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *