Bexheti: Investime të realizuara ka gjithandej, por ka edhe dështime po ashtu

0

Kryetari i komunës së Sarajit, Blerim Bexheti, i ftuar sonte në emisionin Click Plus në TV21, tha se nga ky ekzekutiv janë bërë edhe punë të mira dhe se janë realizuar projekte në të gjitha komunat apo dikastere të ndryshme..

“Projekte të realizuara ka gjithkund nga BDI-ja. P.sh Universiteti Nënë Tereza është një punë e mirë.

Ky është një investim i Ministrisë së Arsimit. Investime të realizuara ka gjithandej, por ka edhe dështime po ashtu.”- tha Bexheti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *