Kasami përuron finalizimin e rrugës Nikolla Teslla : Punë, jo fjalë!

0

Kreu i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami me bashkëpuntorët e tij sot kanë përuruarfinalizimin e projektit të rikonstruimit të rrugës “Nikolla Teslla”.

“PUNË, JO FJALË!
Sot, bashkë me ekipin tim, qytetarë të shumtë përuruam finalizimin e projektit të 🚧rikonstruimit të rrugës 📍”Nikolla Teslla”.

Kjo rrugë, me gjatësi 165m dhe gjërësi 6m, trotuare me nga 1.6m në të dyja anët, me kanalizim 🕳️atmosferik, rrjet të ri të 💦ujësjellësit, shenjëzim horizontal e vertikal të rrugës 🛣️ si dhe ndriçim publik 💡LED e rrikthejnë rrugën 📍”Nikolla Teslla” nga gërmadhat në një rrugë me standarte dhe cilësore.

 

Ky është qyteti ynë🤩. Kjo është Tetova jonë❤️. Për këtë edhe u zotuam! ✊🏻”, ka shkruar Kasami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *