Një burrë rrezikoi jetën e tij për ta shpëtuar delen që po mbytej në lumë

0

Një hero është kapur nga kamera teksa ka rrezikuar jetën e tij për të shpëtuar një dele që po mbytej në një lumë.

Burri i moshës së mesme, identiteti i të cilit nuk dihet, u hodh në lumin Wharfe në Yorkshire Dales përpara se ta nxirrte kafshën nga uji i ftohtë.

Leslie Flower, e cila shkrepi misionin mahnitës të shpëtimit, tha se delja kishte hyrë në lumin ‘rrjedhës të shpejtë’ ndërsa qeni po ‘lehte’ dhe përpiqej ta kafshonte.

 

Leslie tha se nuk e dinte emrin e heroit, i cili nuk ishte pronari i qenit, por shtoi se ai duhet ‘të njihet’ për trimërinë e tij të pabesueshme./Klankosova/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *