Ja në çfarë kushte punojnë tregtarët në Kvantashki (foto)

0

Në kushte të mjerueshme punojnë tregtarët në tregun me shumicë siç e njohin të gjithë ”Kvantashki” në Shkup.

Sot sërish 200 shitës të tregut me shumicë “Kvantashki” protestuan që nga ora 5:30 e mëngjesit para hyrjes së këtij tregu.

Ata thonë se nuk janë të kënaqur me kushtet e investitorit dhe se hyrja dhe qiraja janë shumë të larta.

 

Klan Maqedoni ju sjell disa pamje se si është gjendja ku punojnë këta puntorë:

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *