Nga mesnata do të ketë zbritje të madhe të çmimit të derivateve në Maqedoni

0

OPATIJA, 08. 03. 2011. - BENZIN, BENZINSKA STANICA, NAFTA, PUMPA, POSKUPLJENJE, CIJENA, TANK, TANKANJE, 10 KN, INA SNIMIO: VEDRAN KARUZA

Kreu i Komisionit Rregullator për Energjetikë (KRRE), Marko Bislimovski njofton se nga mesnata do të ketë zbritje të madhe të derivateve të naftës.

Sipas tij dizeli do të ulet për 5 denarë, Euro Super BS-95 për 3.5 denarë dhe Euro-Super BS 98 për 4 denarë./Alsat.mk
ЕUROSUPER BS – 95 – 77,50 (denarë/litër)

ЕUROSUPER BS – 98 – 79,50 (denarë/litër)

ЕURODIZEL BS (D-Е V) – 79,50 (denarë/litër)

 

– Vaj për djegie – ЕKSTRA I LEHTË 1 (ЕL-1) – 77,00 (denarë/litër)
– Mazut М-1 SU – 40,056 (denarë/kilogram)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *