Aksion i madh policor në Maqedoni, arr estime dhe bastisje

0

Ministria e Brendshme në Maqedoninë e Veriut nga orët e para të mëngjesit po zhvillon një operacion të gjerë në disa qytete.

Sipas raportimeve të disa portaleve, kontrollet po kryhen në mbi 20 lokacione dhe janë arr estuar më shumë kr iminelë.

Siç mësohet, objektivi i policisë është një grup i organizuar kr iminal për kontrabandën e objekteve dhe gjësendeve me vlera kulturore.

Nga MPB konfirmojnë vetëm se një aksion policor është duke u zhvilluar dhe detajet do të bëhen të ditura pas përfundimit të tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *