Nga mesnata përsëri do kemi ulje të çmimeve të derivateve të naftës

0

OPATIJA, 08. 03. 2011. - BENZIN, BENZINSKA STANICA, NAFTA, PUMPA, POSKUPLJENJE, CIJENA, TANK, TANKANJE, 10 KN, INA SNIMIO: VEDRAN KARUZA

Kreu i Komisioni Rregullator të Energjetikës, Marko Bislimovski sot njoftoi se pas mesnatës do të bien çmimet e benzinës dhe naftës në Maqedoni. Bislimovski tha e kjo vjen shkaku i rënies së çmimit të derivateve në bursat botërore.

“Ky trend vazhdon edhe sot, edhe sot do të ketë ulje të naftës për 1,5 denarë dhe të benzinës BS-98 për 1,5 denarë kurse BS-95 për 1 denarë”, tha Bislimovksi.

Çmimet sipas vendimit aktual:

 

Nafta-78 denarë/l

Benzina BS-98-78 denarë/l
Benzina BS-95-76,5 denarë/l

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *