Skandal në Veles: Një profesoreshë është su lmuar nga një nxënës (VIDEO)

0

Ngjarja ka ndodhur në tetor 2019, profesoresha e su lmuar ka inicialet B.S. , dhe drejtor në atë kohë ishte personi O.K., i cili sipas burimit nuk kishte marrë masat e duhura, përcjell Telegrafi.

Televizioni Kanal 5, si kompani me përgjegjësi shoqërore, kërkon nga MPB-ja që të nisë zbardhjen e rastit për të cilin kemi marrë një video dhe për të cilin kemi marrë edhe të dhëna të caktuara, nga të cilat shihet dhe dëgjohet se studenti që po xhirohet është duke folur në gjuhën shqipe

(që është krejtësisht e parëndësishme për këtë ngjarje, ai mund të fliste edhe kinezisht nëse donte), dhe të dhënat që na janë dhënë dhe që do të jenë përgjithmonë anonime për publikun janë si më poshtë:

 

– Profesoresha e sul muar ka inicialet B. S. nga OSU “Jovçe Tesliçkov”

– Nuk dihet identiteti i nxënësve që e ngacmojnë

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *