Rrëshqitje e dheut në rrugën Mavrov-Dibër, komunikacioni në një korsi

Komunikacioni në aksin rrugor Mavrovë – Dibër, në afërsi të Manastirit Shën Jovan Bigorski prej orës 06:45 zhvillohet në një korsi për shkak të rrëshqitjes së dheut, njoftojnë nga Lidhja Auto Moto e Maqedonisë (LAMM).

Ekipet e “Makedonija Pat”, janë në terren dhe po punojnë për zhbllokimin e rrugës dhe normalizimin e trafikut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *