Presidenti i FIFA-s Gianni Infantino ka folur përpara finales së Kupës së Botës, Katar 2022

Në një konferencë të dhënë për mediet u ndal në veçanti te vd ekjet, duke theksuar se shifrat e raportuara në medie nuk janë reale.

“Çdo vd ekje është një tragjedi për të gjithë. Një vd ekje është gjithmonë një fatkeqësi. Shifrat për punëtorët në ndërtimin e stadiumeve nuk janë reale.

Kur flasim për shifra, duhet të jemi shumë të saktë për të shmangur gjenerimin e imazhit të diçkaje që në realiteti është tjetër.

 

Duhet të keni kujdes se si i paraqisni këto shifra. Kushdo që vdes është një tragjedi dhe çdo gjë që mund të bëjmë për të mbrojtur dhe përmirësuar shëndetin e punëtorëve e kemi bërë”-deklaroi ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *