Zejdi: Një koalicion ASH-BESA mund ta sfidojë BDI-në (video)

Deputeti Skënder Rexhepi mbrëmë në emisionin Click Plus duke folur për zgjedhjet e ardhshme parlamentare tha se një koalicion i mundshëm ASH-BESA mund ta sfidojë BDI-në.

“Por kjo nuk do të thotë se BDI-ja do të rrijë duar kryq. Dhe në duelin mes të dyja palëve do të pësojë Alternativa. Të bëjë aleancë me BDI-në nuk është politikisht në rregull, sepse Alternativa është krijuar për ta lu ftuar BDI-në.

Ndërsa të bashkohet me Besën është e pamundur për të njëjtën arsye, me Aleancëm sapo u ndanë.

 

Në zgjedhjet e ardhshme, për fatë të keq në pozitë më të palakmueshme do të jetë Alternativa. Ose duhet të gjejë ndonjë subjekt maqedonas, përndryshe ekzistenca e saj do të jetë shumë e vështirë”, tha Zejdi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *