Autobusi merr flakë në Kumanovë (video)

Ka marrë flakë një autobus i cili sapo ishte nisur nga stacioni i autobusëve në Kumanovë në drejtim të Shkupit, njofton “Alsat”.

Zjarri kaploi pjesën e sipërme të autobusit, ndërsa falë intervenimit të shpejtë të zjarrfikësve dhe drejtuesit të autobusit, zjarri u fik shpejtë.

Udhëtarët të cilët ishin brenda janë evakuar me kohë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *