Kasami: Edhe një premtim i mbajtur, ta gëzoni rrugën deri në Çarshi të Epërme

Vizioni ynë për një qytet modern me infrastrukturë cilësore po merr pamjen e duhur, nga sot “Kuzman Josifoski Pitu” e njohur si rruga nga Xhamia e Saatit e deri në Çarshi të Epërme, është me pamje ndryshe dhe moderne.

Bashkërisht me qytetarë të shumtë, udhëheqës të sektorëve përuruam rrugën “Kuzman Josifoski Pitu”. Edhe një dëshmi për punën tonë cilësore që po realizojmë ne përmirësimin e infrastrukturës rrugore.

Po vjen viti i ri, por ne jemi me synimin e njëjtë. Zhvillimin dhe ndërtimin e qytetit!

 

Ta gëzojnë qytetarët!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *