Alarm për bo mbë në dy shkolla të Tetovës

Sot në orët e paraditës ka pasur alarm për bo mbë në dy shkolla të Tetovës.

Një alarm për bombë në shkollën Liria në Tetovë të hënën ka vënë në veprim menjëherë autoritetet duke evakuar nxënësit dhe arsimtarët.

Pas denoncimit, nga ana e policisë janë ndërmarr të gjitha masat për evakuimin e sigurt të nxënësve dhe të punësuarve dhe për momentin po kryhen kontrolle anti-terroriste dhe po merren masa për zbardhjen e rastit nga ana e autoriteteve përgjegjëse.
Një tjetër alarm për bo mbë ka pasur edhe në shkollën “Kirili dhe Metodi”

 

Edhe atje në kohë janë evakuar nxënësit dhe arsimtarët.

Ekipet e policisë janë duke bërë kontrollet e duhura për rastet në fjalë dhe pritet të japin më shumë detaje .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *