Mexhiti: Vendimmarrja është bërë privilegj ekskluziv i një klani të ngushtë të Artan Grubit

“Grupi i zjarrit” brenda BDI-së kërkon mobilizimin e anëtarësisë së këtij subjekti politik për të kërkuar llogaridhënie nga ata që kanë marrë përgjegjësi në ekzekutiv, kështu deklaroi nënkryetari i kësaj partie dhe njëherit deputet, Izet Mexhiti.

“Pas kërkesës tonë të para tre muajve filloi funksionimi institucional i organeve partiake, u hap diskutimi për llogaridhënie, pas dy mbledhjeve u ndërpre puna në kryesi.

Vërejtjet tona për mosrealizimin e premtimeve programore për zgjedhjet e vitit 2020 nuk u morën në shqyrtim dhe nuk u murrën në shqyrtim, dhe mbledhjet u mbyllën pa asnjë vendim.

Prandaj ne vendosëm që t’i drejtohemi anëtarësisë, votuesve dhe opinionit publik për gjendjen në BDI.

 

Vendimmarrja është bërë privilegj ekskluziv i një klani të ngushtë të Artan Grubit. Ne e kemi ngritur zërin për veprimet e Artan Grubit që janë në kundërshtim me qëndrimet e shumicës së anëtarëve të BDI-së, kjo ka sjellë tek ramja e përkrahësve të votuesve dhe ka prodhuar përçarje përbrenda strukturave partiake”, tha Izet Mexhiti, deputet i BDI-së.

 

Mexhiti: Lu ftën do ta zhvillojmë brenda partisë

Izet Mexhiti hodhi poshtë zërat për formim të një partie të re, duke nënvizuar se “Grupi i zjarrit” lu ftën do ta zhvilloj brenda partisë.

“Unë presin e fillova duke prezantuar njerëzit përreth meje, këtë jemi një pjesë e madhe e kryesisë dhe ne luftën do zhvillojmë brenda partisë”, tha Mexhiti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *