Pa veturë zyrtare dhe pa sigurim në Klan, Taravari: Nuk kam nevojë për bodyguard (video)

Asnjëherë nuk e kam përdorur veturën zyrtare as në Komunën e Gostivarit.

Nuk kam nevojë për sigurim, deklaroi Taravari në emisionin Klan Debat.

Kreu i ASH-së edhe në TV Klan mbrëmë ka shkruar pa veturë zyrtare dhe pa sigurim .

 

Përgjigjen e plotë për këtë çështje e keni në videon më poshtë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *