Vr asja e 16 vjeçarit, protesta nga nxënësit e shkollës ekonomike para gjykatës në Tetovë

Nxënësit e Shkollës së Mesme Ekonomike ku mësonte 16 vjeçari i vr arë nga Novosella, kanë protestuar sot para Gjykatës në Tetovë.

Shokët e Beharit të vr arë presin para dyerve të Gjykatës duke kërkuar drejtësi

Ata kërkuan që kjo ngjarje të zbardhet dhe autorja të merr dënimin e merituar .

Vr asja e 16 vjeçarit në Tetovë sipas tyre i ka tri ditur dhe se Beharin e kishim më shumë se vëlla,na dogji shpirtin ,të zbardhet e vërteta thanë ata./TS/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *