Krahasoni, mendoni dhe vlersoni!

Grupi i Zjarrit dje doli edhe njëherë kundër ekzekutivit të partisë vet duke llogaritur të bërat dhe të pabërat e tyre. Megjithatë aktivist partiak janë të indinjuar me mënyrën se si ata që udhëhoqën 20 vjet me partinë duan ta marrin përsëri në dorë.

Pengesa që u bëhet ministrave nuk bëhet për çështje siç thonë ata të mosrezultateve por bëhen për çështje të xhepit.

Aktivistët e BDI nëpërmjet një fotomontazhe kanë kërkuar të bëhet krahasimi ndërmjet ekzekutivit të tanishëm dhe atyre që kërkojnë shkarkimin e të njëjtive

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *