Zhan Mitrev e paditi IRL-në, tani e tërheq padinë për rastin Gjaku i papastër

“Sot është dita kur lindi Krishti. Sot është dita kur lindi shpresa se e mira do ta mposhtë të keqen. Sot është dita kur na ka ndodhur çdo e keqe, duam ta harrojmë.

Sot është dita kur të gjithëve u urojmë vetëm të mira dhe falim të gjithë ata që na kanë bërë dëm”, shkruan Zhan Mitrev.

“Vitin e kaluar më është bërë padrejtësi përmes të pavërtetave të bëra publike. Si reagim ndaj këtyre akuzave, unë ngrita një padi kundër mediave ku paraqiteshin të pavërteta për mua.
Nuk ka qenë qëllimi im të debatoj apo të dëmtoj median, pasi më është bërë keq. Qëllimi im ishte të tregoja të vërtetën.

Por gjykimi i publikut dhe i Zotit do të gjykojë të gjitha padrejtësitë. Në këtë ditë, një festë e madhe e krishterë, është koha për falje. Prandaj vendosa ta tërheq padinë”, shton Mitrev.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *