Zendeli: Kemi ftesë nga Edi Rama, por përveç BDI-së askush tjetër s’ka nevoj për një takim të tillë

Deputeti i Lëvizjes BESA – Fadil Zendeli ka deklaruar se ata si subjekt politik kanë ftesë nga Edi Rama, por përveç BDI-së askush tjetër s’ka nevoj për një takim të tillë, informon “tetova1”.

“Kemi ftesë nga kryeministri i Shqipërisë për takimin e nesërm. Kryesia qendrore vendosi që ne jemi të gatshëm të bashkëpunojmë me Republikën e Shqipërisë dhe kryeministrin Rama, por si parti politike Lëvizja Besa nuk jemi gati të ulemi në të njëjtën tryezë me BDI-në. BDI-së në këtë moment i duhet një takim në Tiranë.

Nuk shohim që dikush tjetër ka nevojë për një takim të tillë. BDI ka interes për një takim të tillë siç e ka keqpërdorur në vitin 2017 për qëllimet e veta.

 

Sa herë që kanë problemet e tyre të brendshme me kundërshtarët e tyre të brendshëm, (BDI) kërkojnë ndihmë nga rajoni. Ne nuk shohim se duhet t’u vijmë në ndihmë tani”, la deklaruar Zendeli.

/tetova1/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *