Kasami prezanton Fatos Rushitin, drejtorin e Departamentit për Sistem Politik

Kryetari i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami prezantoi sot prof.dr.Fatos Rushitin, i cili u zgjodh drejtor i Departamentit për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive pranë Lëvizjes BESA.

Ja postimi i Kasamit:

Fatos Rushiti i lindur në Kumanovë, i cili jeton dhe vepron në Shkup do të jetë drejtor i Departamentit për Sistem Politik dhe Marrëdhënie ndërmjet Bashkësive pranë Lëvizjes BESA.

Biografia e tij është kjo:

Fatos Rushiti Data e lindjes: 10 .12. 1980
Vendi i lindjes: Kumanovë, Maqedoni e Veriut
Vendbanimi: Shkup, Maqedoni e Veriut
Tel: 00389 71 260 841 Email: fatos.rushiti@hotmail.com, fatos.rushiti@ubt-uni.net, fatos.rushiti@unite.edu.mk
Statusi familjar: I martuar me Shengjyle Rushiti, ka tre vajza Eda, Alba dhe Bora

Gjuhët:
Shqip: Amë
Maqedonisht: shkëlqyeshëm
Anglisht: shumë mirë
Bullgarisht: mirë
Gjermanisht: mjaftueshëm

 

Arsimimi:
1. Gjimnazi i Përgjithshëm, “Goce Dellçev”, Kumanovë, 1999.
2. Fakulteti Juridik, Universiteti i Prishtinës, Jurist i diplomuar, Prishtinë, 6 qershor 2006, 240 ECTS.
3 . Master i shkencave juridike, Fakulteti Juridik, Departamenti administrativ- kushtetues, Universiteti i Prishtinës, Prishtinë, 12 maj 2009, 120 ECTS, nota mesatare 9.14, tema: Ndikimi i Filozofisë së të drejtës në ndërtimin e shtetit të së drejtës”, kanë informuar nga Lëvizja BESA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *