“Jemi me Ali Ahmetin”, t’fala nga Manastiri (FOTO)

Dega e BDI-së në Manastir sonte është tubuar në një tubim për të bashkëbiseduar rreth projekteve të qeverisë për vitin 2023.

Siç mësohet në në këtë takim informues është ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi për të informuar dhe biseduar në lidhje me projektet e ardhshme sa i përket Manastrit dhe procesit të Integrimit të Maqedonisë së Veriut në Bashkimin Evropian.

Siç shihet gjithë Manastiri është mbështetur rreth vijës së Ali Ahmetit dhe vizionit të tij ku edhe salla e takimit është stërmbushur me simpatizues dhe anëtarë të BDI-së që janë bensik ndaj BDI-së dhe Ali Ahmetit.

Vlen të thekësohet se pas vizionit të Ali Ahmetit në Manastir janë rreshtuar funkisonarë të lartë të BDI-së të pushtetit qendëror dhe lokal nga Manastiri.

Ndryshe të shtunën lideri i BDI-së Ali Ahmeti do të nis bashkëbisedimin me banorët e Gostivarit gjegjësisht me Çegranin një takim infomativ rreth ngjarjeve të fundit sa i përket eurointegrimit të vendit në Bashkimin Evorpian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *