Grubi: Për Ali Ahmetin do të shkruajnë librat, krenar që jam krah tij

Zëvendëskryeministtri i parë, Artan Grubi së bashku me kreun e Bashkimit Demokratik për Integrim dhe kabinetin Qeveritarë kanë takuar sot banorët e Ҫegranit ku së bashku kanë diskutuar për të mirat dhe projektet që Qeveria ka marrë ndër vite për këtë zonë.

Grubi para banorëve tha se këtë takim e kanë organizuar për të dëgjuar nga vet qytetarët vlerësimet, vëretjet e qytetarëve të Gostivarit për Qeverisjen dy vjeҫare të BDI-së dhe tha se kjo Qeverië është vazhdim i Qeverive tjera të BDI-së por ka bërë më shumë se cdo Qeveri tjetër.

Por Grubi tha se është krenarë që është përkrah Ali Ahmetit dhe se për të do të shkruajnë librat.

“Jam krenarë që jam krah Ali Ahmetit. Për të gjithsesi do të shkruajnë librat”, tha mes tjerash Grubi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *