Fëmija 7 vjeçar nga Prilepi ka raportuar rrejshëm për bo mbë në shkollë

Policia dhe Prokuroria e Prilepit janë duke zbardhur rastin në të cilin një fëmijë shtatë vjeçar ka raportuar rrejshëm se në shkollën e fshatit Zhitoshe të komunës së Dollnenit dyshohet se ishte vendosur mjet shpërthyes, informon Radio Evropa e Lirë (REL).

Siç informojnë nga Sektori për Punë të Brendshme Manastir, dje, më 16 janar në ora 18:16, i mituri në prani të disa të miturve të tjerë përmes telefonit ka lajmëruar në polici se në një shkollë në fshatin Zhitoshe është vendosur bo mbë.

Policia e zbardhi rastin dhe u konstatua se bëhej fjalë për kallëzim të rremë. Me të miturit janë zhvilluar biseda zyrtare, në prani të prindërve të tyre, gjatë të cilave kanë sqaruar mënyrën e kryerjes së krimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *