Nevzat Bejta nga Grupi i Musës: Grubi është teneqe, s’matet me karat (VIDEO)

Nevzat Bejta nga Grupi i Musës në një intervistë për Alsat ka theksuar se Artan Grubi është teneqe, dhe se s’matet me karat.

Në pyetjen e gazetares se sa karat është Artan Grubi, a është 24 Karat, Nevzat Bejta tha që Artan Grubi hynë në metalet që smaten me karat siç është hekuri e teneqja etj.

“Artan Grubi nuk matet me karatet që maten metalet, por është në një metal që nuk ka karat, siç është hekuri, teneqja etj” theksoi Nevzat Bejta./TS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *