Ahmeti dhe Zaevi janë takuar në Strumicë? Ja kush e konfirmon takimin!

Në një intervistë për IRL, zëvendëskryeministri Artan Grubi ka treguar se më 5 janar, së bashku me liderin e BDI-së, Ali Ahmeti, kanë pasur një takim me ish-kryeministrin Zoran Zaev në Strumicë, ku kanë biseduar për katër orë., shkruan Sloboden Peçat.

Sipas Grubit, ftesa për Ali Ahmetin për vizitë në Zaev ka qenë e para pak kohësh, por spekulimet gjithnjë e më të larta politike se ish-kryeministri po avokon për një qeverisje të gjerë pa praninë e BDI-së, kanë qenë rasti që Ahmeti të vizitojë Strumicë për herë të parë në jetën e tij.

“Tani shpejt, më 5 janar, të nesërmen e ditëlindjes së zotit Ahmeti. Ne u takuam me zotin Zaev siç ju thashë, biseduam rreth katër orë. Ai ishte nikoqiri ynë, për herë të parë z. Ahmeti shkoi në Strumicë për të parë z. Zaev me ftesë të tij dhe biseduam për aktualitetin.

 

Pra, sa i përket z. Zaev dhe të gjithë pjesëmarrësve të atij takimi të 21 dhjetorit, përfshirë kryeministrin Dimitar Kovaçevski, jemi të bindur dhe absolutisht besojmë se skenarë të tillë nuk janë shqyrtuar dhe as nuk janë të pranueshëm. As për zotin Zaev, as për presidentin dhe kryeministrin e LSDM-së, Kovaçevski”, ka thënë Grubi./Sloboden Pecat/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *