Arben Taravari i përgjigjet Alternativës (VIDEO)

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, ARben Tarvaari sot nga Kumanova i komentoi edhe deklartaat e ALterntatviës ku kjo e fundit tha se ASh-ja futet në qeveri për të shpëtuar Ali Ahmetin dhe BDI-në.

“Nuk i komentoj deklaratat e Alternativës” u shpreh Taravari shkurt duke i injoruar.

Nga ana tjetër sot zëdhënësi i Alternativës Orhan Murtezani tha se Aleanca për Shqiptarë ka vendosur të hyjë në Qeveri për ta shpëtuar Ali Ahmetin kjo është çështje e tyre.

“Nëse Aleanca për Shqiptarë ka vendosur të hyjë në Qeveri për ta shpëtuar Ali Ahmetin kjo është çështje e tyre por nuk është mirë që kjo të tentohet të kamuflohet me gjoja gadishmërin e tyre për ta luftuar korrupsionin dhe për ta ndihmuar vendin në rrugën drejt integrimit në BE”, tha Murtezani.

Ndryshe portali TS ditë më parë bëri të ditur dy ofertat e kryeministrit Dimitar KOvaçevskit për Aleancën për Shqiptarët njëra nëse Alternativa ri në qeveri ASH-ja të merr dy ministri dhe dy zv/ministri dhe disa drejtori, oferta e dytë ishte nëse Alternativa del nga qeveria atëherë ASH-ja ti merr të tre ministri dhe drejtoritë të i ka Alternativa.

 

https://www.facebook.com/watch/live/?ref=watch_permalink&v=1541034019750792

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *