Zgjidhet kryesia e ngusht e ASh-së, këta janë emrat

Ziadin Sela është zgjedhur Kryetar i Kuvendit të ASh-së në Kuvendin partiak që po zhvillohet në këto momente.

Ish kreu i ASH-së, është propozuar nga vetë kryetari aktual për këtë pozitë.
Kuvendi Qendror i Aleancës për Shqiptarët ka zgjedhur kryesinë e ngushtë të partisë.

Sekretar i Përgjithshëm i ASH-së është zgjedhur, Krenar Lloga, sekretar organizativ, Isen Shabani
Nënkryetarë, Ilire Dauti , Elmi Aziri dhe Bujare Abazi.

Plus nje nënkryetar do ti takon degës Tetovës por nuk është zgjedhur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *