Pas mesnate çmime më të shtrenjta të naftës dhe benzinës

Çmimi i naftës, benzinës BS-95 dhe vajit ekstra të lehtë do të rritet për gjysmë denari. Çmimi i benzinës BS-98 mbetet i njëjtë.

Çmimet sipas vendimit të ri:

Eurosuper BS-98/ 85,00 denarë/l

Eurosuper BS-95/ 83,00 denarë/l

 

Nafta/ 84.00 denarë/l

Vaji ekstra i lehtë/ 83/5 denarë/l

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *