Taravari: Nevzat Bejta është legjendë!

Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari, i ka hedhur poshtë akuzat e paraardhësit të tij, Nevzat Bejta, i cili ditë më parë tha se Taravari ka fituar zgjedhjet me ndihmën e Talat Xhaferit.

“Z.Bejta është legjendë! Është rrëfim në vete. Unë nuk do ta kisha komentuar atë.

Asnjëherë nuk kam pasur koalicion me asnjërin, por të gjitha paragjykimet dhe konspiracionet që i bën zoti Bejta, vetëm ai mund t’i bën.

 

Unë i kisha uruar shëndet se vërtetë është i dyshimtë në sjellje dhe në atë që prononcohet. Asnjëherë nuk jam ulur me Artan Grubin dhe Talat Xhaferin por e di se plotë anëtarë të BDI-së, për shkak të Bejtës më kanë votuar mua”, tha Taravari në emisionin 200, në Alsat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *