Ahmeti, Bekteshi e Dehari së bashku për kafe në Kërçovë!

Sot, lideri i BDI-së, Ali Ahmeti i shoqëruar nga Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi dhe kryetari i Kërçovës, Fatmir Dehari, ka takuar bashkëveprimtarët dhe bashkëluftëtarët e tij.

Ndryshe, Ahmeti së bashku me kabinetin qeveritar dhe funksionarë të tjerë të BDI-së, po vazhdon karvanin e tij të takimeve me qytetarët, duke dëshmuar unitetin e brendshëm të Bashkimit Demokratik për Integrim.

Por kreu i Kërçovës, Fatmir Dehari para disa ditësh kishte edhe një takim me Izet Mexhitin-udhëheqësin e Grupit Zjarrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *