Vazhdon ulja e çmimit të dizelit, nga mesnata ja sa do jetë çmimi

OPATIJA, 08. 03. 2011. - BENZIN, BENZINSKA STANICA, NAFTA, PUMPA, POSKUPLJENJE, CIJENA, TANK, TANKANJE, 10 KN, INA SNIMIO: VEDRAN KARUZA

Komisioni Rregullator për Energjetikë solli vendimin, me të cilin bëhet ulja e çmimeve të shitjes me pakicë të derivateve të naftës mesatarisht 1,16 % në raport me vendimin e datës 6.2.2023.

Çmimi i shitjes me pakicë i EURODIZELIT (D-Е V) ulet për 2,50 den/l.
Çmimi i shitjes me pakicë i Vajit Ekstra të Lehtë për Amvisëri I(ЕL-1) ulet për 2,00 den/litër.

Çmimet e shitjes me pakicë të benzinës EUROSUPER BS-95 dhe EUROSUPER BS-98 si dhe të Mazutit M-1 SU nuk ndryshojnë.

Nga data 9.2.2023, ora 00:01 çmimet maksimale të derivateve të naftës do të jenë:

 

EUROSUPER BS – 95 82,00 (denarë/litër)
EUROSUPER BS – 98 84,00 (denarë/litër)
EURODIZEL BS (D-E V) 76,00 (denarë/litër)

Vaj për Djegie Ekstra i Lehtë 1 (EL-1) 75,00 (denarë/litër)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *