Dr.Fatmir Mexhiti do të jetë Ministër i Shëndetësis nga Aleanca për Shqiptarët

Me hyrjen e ASH-së në Qeveri edhe zyrtarisht shumica parlamentare u shtua me 8 deputet.

Emrat e disa resorëve që do ti takojnë ASH-së do të zëvendësohen me kuadro të kësaj partie.

Mësohet se ministër i Shëndetësis në vend të Bekim Sali do të jetë Fatmir Mexhiti nga Negotinа e Gostivarit.

Doktor Fatmir Mexhiti është specialist neurolog i punësuar në Klinikën Universitare të Neurologjis në Shkup.

 

Si ministër i mundshëm i Shëndetësisë, Mexhiti u përmend edhe në vitin 2017 kur Taravari i fitoi zgjedhjet lokale në Gostivar. Por në atë kohë ministër u zgjodh Venko Filipçe dhe kjo ishte një ndër arsyet që ASH u tërhoq nga Qeveria./tetova1/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *