LSDM-ja miratoi hyrjen e ASH-së në Qeveri

Pas mbledhjes së Këshillit Qendror të LSDM, zëdhënësja e kësaj partie Bogdanka Kuzeska tha se në seancën është miratuar hyrja e Aleancës për Shqiptarët (ASH) në Qeveri.

Sipas saj rifreskimi i personelit do të sjellë një impuls të ri dhe cilësi të jetës për qytetarët.

“Këshilli Qendror e autorizoi kryetarin e partisë, Dimitar Kovaçevski që të fillojë me vendimet kadrovike me partinë e Arben Taravarit”,

tha Kuzevska dhe shtoi se LSDM-ja po e mban të njëjtin numër të ministrave si më parë, dhe së shpejti pritet që Kovaçevski të dalë me zgjidhje që do të nënkuptojnë edhe rikonstruimin e Qeverisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *