Ka ndërruar jetë Haki Sadiku ish ushtarë i UÇK-së nga fshati Gllogjë i Tetovës

Pas një sëmundje të shkurt, dje ka ndruar jetë ish ushtari i Ushtrisë Çlirimtare të Kombëtare, Haki Sadiku.

Hakiu lindi më 15 Janar të vitit 1972 dhe me dashuri i shërbeu atëdheut atëher kur ai kishte nevoj, Hakiu ishte i martuar dhe baba i një fëmije.

Varimi i të ndjerit u bë sot më 11.02.2023 pas namazit të drekës në varezat e fshatit Gllogjë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *