Taravari i përgjigjet VMRO-së, shtëpinë në Shkup e kam blerë në 2021

Kreu i ASH-së dhe Komunës së Gostivarit, Arben Taravari është përgjigjur akuzave të VMRO-së për shtëpinë që e posedon në Shkup.

Për shkak të shpifjeve të vazhdueshme nga VMRO-DPMNE dua të deklarohem para qytetarëve se shtëpia ime në Shkup është blerë në korrik të vitit 2021 dhe për këtë qytetarët mund të vërtetohen edhe zyrtarisht këtu: https://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=21731&search=&ime=&prezime=%D0%A2%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B8&funkcija=&institucija=

ASH dhe unë nuk sjellim vendime të sponsoruara nga të mirat materiale.
Vendimet tona janë për qytetarët dhe të ardhmen e tyre” ka thënë Taravari.

 

Sipas të dhënave që ka deponuar, Taravari posedon shtëpi 261 m2 në Shkup e vlerësuar 9 254 250 den (150 475 euro) si dhe banes në bashkëpronësi poashtu në Shkup 94 m2 si dhe shtëpi të trashëguar në Gostivar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *