Taravari: Krahu i kontrolluar nga Rusia në VMRO dëshiron të më paraqesë si radikal dhe të korruptuar

0

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari, ka reaguar ndaj akuzave të partisë opozitare maqedonase VMRO-DPMNE,. Taravari theksoi se “me retorikë anti-shqiptare VMRO vetëm po dëmton veten, pasi pas zgjedhjeve të ardhshme nuk do të mund të gjejë një partner shqiptar për të bashkëpunuar”.

“Me këtë fjalor që përdor VMRO-ja dhe Levica, me këtë fjalor anti shqiptar në çdo paraqitje se çdo gjë që u pengon janë shqiptarët, paraqet një atmosferë të përgjithshme në shtet sikurse shqiptarët janë ata që e pengojnë shtetin, duan ta ndryshojnë Kushtetutën me çdo kusht, bëjnë gjithçka që gjoja maqedonasit mos ekzistojnë apo se janë kundër maqedonasve.

Kjo do krijojë menjëherë anti dotin e tyre. Prandaj them se do të ketë një kthesë të jashtëzakonshme.

Shqipëria do të vazhdojë negociatat, ne do mbetemi me veton bullgare, krizën ekonomike, ikjen e të rinjve dhe frustrimet që do paraqiten te popullata në përgjithësi.

 

Pastaj, çdo krizë sjell mosmarrëveshje të reja të cilat pastaj mund ta ngatërrojnë komplet funksionimin e shtetit”, deklaroi kreu i ASh-së, Arben Taravari në emisionin “Argument” në TVM2.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *