Mexhiti, Lloga, Aliu dhe Shukova për ministra – edhe sot debatohet në Kuvend

0

Sot në mesditë pritet të vazhdojë debati për zgjedhjen e anëtarëve të rinj të Qeverisë së Maqedonisë.

Ministrat e rinj të propozuar, janë Krenar Lloga – ministër i Drejtësisë, Fatmir Mexhiti – ministër i Shëndetësisë, Azir Aliu – ministër për Shoqëri Informatike dhe Administratë dhe Kaja Shukova – ministër për Mjedis Jetësor dhe Planifikim Hapësinor.

Pas zgjedhjes së ministrave të rinj, në rend dite do të jetë propozimi për shkakrimin e zëvendësministrave dhe emërimi i të rinjve./TV21

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *