Bekteshi: Nga muaji prill, ndihma të drejtpërdrejta për qytetarët

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi bëri të ditur se Qeveria do të shfuqizojë masën për subvencionim të energjisë elektrike ndaj kompanive që prodhojnë produkte bazë të ushqimit.

Bekteshi tha se si rrjedhojë është ndrirë çmimi i bukës në 33 dearë, ndërsa paralajmëroi se masat e ardhshme anti-krizë do të jenë direkt për qytetarët.

“Sot u diskutua në Qeveri që të ridizajnohen masat e ardhshme për ndihmën e qytetarëve dhe kryesisht masat që do të fillojnë të implementohen diku nga muaji prill,

 

drejtpërdrejtë do t’u jepen qytetarëve dhe jo nëpërmes kompanive të mundohemi që të ndihmojmë qytetarët”, tha Bekteshi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *