NPK Tetova: Analizat e fundit tregojnë se uji në Tetovë është i pijshëm

NPK “Tetova” Tetovë njofton qytetarët se sipas analizave të fundit uji në qytet është i pastër dhe i pijshëm.

“Analizat e fundit sa i përket ujit të pijshëm janë në rregull dhe lirisht mund të përdoret për pije”, thuhet në njoftimin e NPK “Tetova” Tetovë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *