Kenza Nuhija nxënëse e shkollës Maarif, merr vendin e 7 në garat botërore për shkencë

0

Një sukses i jashtëzakonshëm në nivel botërorë bën krenarë gjithë Tetovën dhe jo vetëm.

Bëhet fjalë për nxënësen e shkollës “Marif ” Kenza Nuhija që arrin të jetë e 7 – ta në Garat Ndërkombëtare për Shkencë për Matematikë, Kimi, Fizikë dhe Biologji.

Olimpiada 2023 është një garë që mbahet çdo vit dhe ato, pra garat zhvillohen online nga gjithë bota.

Suksesi i saj vjen në një konkurrencë shumë të fortë por që është një lajm shumë i madh për qytetin tonë me këtë rezultat të shkëlqyer.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *