Mbi 800 dilerë janë kapur nga SPB-Tetovë në pesë vitet e fundit

Policia e Tetovës ka arritur të kapë 808 persona për trafikim të lëndëve nárkotike në 5 vitet e fundit.
Kjo është një shifër e lartë dhe tregon se krĩmĩ i organizuar në fushën e nárkotĩkëve vazhdon të jetë një problem i rëndë në qytetin e Tetovës.
Në një deklaratë ekskluzive, për TS, zyrtarët e policisë bënë të ditur se këta persona janë kapur nëpërmjet operacioneve të ndryshme policore, si dhe nëpërmjet informatave të bërë nga qytetarët.

Sipas tyre, ky është një rezultat i mirë, por ata theksuan se lúfta kundër këtij fenomeni krĩminel nuk do të ndalet. Ky numër i lartë i personave të kapur tregon se qytetarët e Tetovës po bëjnë të gjitha përpjekjet për të ndaluar trafikun e drògës dhe për të lúftuar krĩmĩn e organizuar në të gjitha format e tij.

Sipas autoriteteve vendore, kjo nuk është një betejë e lehtë, por ata po bëjnë të gjitha përpjekjet për të mbrojtur popullin nga efektet e dëmshme të drògës.

 

Zyrtarët e policisë bëjnë thirrje për bashkëpunimin e qytetarëve në këtë fushë. Ata theksuan se informacioni i bërë nga qytetarët ka qenë shumë i rëndësishëm në arritjen e këtij rezultati dhe se kjo vazhdon të jetë një ndër mjetet më efektive për të luftuar këtë fenomen krĩmĩnel. /TS/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *