Punoi te Parkingu i Qytetit, dyshon se e hoqën nga puna pasi u sëmur

Me thyerje të kofshës dhe plagë të hapura në të njëjtën këmbë për shkak të sheqerit, në fillim të këtij muaji ka humbur edhe punën 55-vjeçari Bozhidar Pavlovski në NP Parkingu i Qytetit në Shkup.

Ai filloi në shërbimin merimangë në prill të vitit të kaluar me një kontratë me afat të caktuar, por dy muaj më vonë ai theu kyçen duke rënë nga një biçikletë dhe ishte në pushim mjekësor. Ai thotë se sëmundja nuk ishte arsyeja për të mos zgjatur kontratën, por në fillim të këtij muaji, kur, siç thotë ai, më në fund u ngrit në këmbë pas një periudhe të gjatë, ishte i zhgënjyer. Ai është shkarkuar nga puna.

“E thirra shefin, më tha se drejtori nuk do të nënshkruajë kontratat tona, nuk më thanë pse, nuk kam asnjë shpjegim”, thotë Pavlovski për Sitel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *