Fillon tubimi i BDI në Çair, mungon ‘Grupi i Zjarrit’

0

Në Çair të Shkupit ka filluar tubimi i BDI-së ku prezent është edhe kryetari Ali Ahmeti i shoqëruar nga funksionar të Shkupit dhe të tjerë.

Salla është e stërmbushur me aktivist dhe përkrahës por siç kishin paralajmëruar nuk janë pjesë ‘Grupi i Zjarrit’ në krye me Izet Mexhitin.

I pari që morri fjalën në tubim është sekretari i përgjithshëm Faton Ahmeti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *