Më 24 Janar në Prizren u hap furra e bukës “BrotHaus” një furrë më ndryshe me aromën e bukës së freskët dhe shijen autentike të traditës.
Ishte në fillim i riu nga Hasi, Arlind Gegollaj i cili u rikthye nga Austria dhe hap në Prizren furrën e veçantë “BrotHaus” bashkë me djalin e mixhës Kemajl Gegollaj me një super investim duke krijuar 20 vende pune dhe një koncept të ri.
“BrotHous” punon 24 orë edhe për muajin e Ramazanit ofron pitalka të nxehta, croissant të freskët me Lotus, sandwichët më të mirë në vend, pizza rukola, burreku më i mirë që egziston dhe lloj lloj ushqime të ndryshme të përgatitura nga dora profesionale dhe me shumë angazhim dhe dashuri nga stafi i “BrotHaus”
“BrotHaus” gjendet lokacionin Jusuf Gervalla, Prizren, Kosovë📍
për detaje më të hollsishme mund të kontatoni në numrin 📲+383 46 134 135
Eja provo dhe shijo ushqimet tona me plot delikates dhe shije unike. /tetova1/

